Vragen over Ymea en de menopauze

Wat is je vraag?

Hoe weet je of iemand in de perimenopauze is?

Vrouwen weten over het algemeen dat ze in de perimenopauze zijn omdat ze de bekende symptomen ervaren die ermee in verband staan, zoals opvliegers, transpiratie, onregelmatige menstruatie en vermoeidheid. Die symptomen betekenen vaak dat je al midden in de overgang zit. Weet je of je in de perimenopauze bent?

Probeer deze test

Wat is de menopauze? Vanaf welke leeftijd ben je in de menopauze?

De menopauze is een natuurlijk stadium in het leven van bijna elke vrouw. De menopauze, ook de overgang genoemd, is een gevolg van hormonale schommelingen. De leeftijd waarop de menopauze start is voor iedere vrouw verschillende maar algemeen gesproken start deze tussen de 45 en 55 jaar.

Omdat de menopauze bij iedere vrouw anders is en een serieuze impact kan hebben, is het belangrijk om goed te begrijpen wat de menopauze precies is.

Lees meer over wat de menopauze is

Wat zijn de symptomen van de menopauze?

De symptomen van de menopauze zijn bij iedere vrouw anders zijn en kunnen ook heel divers van aard zijn. Daarom is het heel belangrijk om deze te herkennen. Wij maakten een overzichtje van de meest voorkomende symptomen van de menopauze

Symptomen van de menopauze

Wat is Ymea?

Ymea biedt een volledig gamma oplossingen voor de perimenopauze, specifiek ontworpen om steun en comfort te bieden tijdens deze periode van verandering. Ymea bevat een unieke mengeling van plantaardige extracten die de symptomen van de perimenopauze, zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en prikkelbaarheid, verlichten.

Lees meer over Ymea

Wat zijn de bestanddelen in de Ymea-producten?

Alle Ymea-producten bevatten een unieke mengeling van plantenextracten, vitamines en mineralen die doeltreffend zijn in het verlichten van de meest gangbare symptomen van de perimenopauze. Klik op de producten om de volledige lijst van bestanddelen te zien:
- Ymea Dag & Nacht
- Ymea Totaal
- Ymea Silhouet

Ontdek al onze producten

Wanneer begin je het verschil te voelen als je Ymea gebruikt?

Het eerste effect wordt meestal opgemerkt na drie of vier weken.

Hoe gebruik ik Ymea?

Afhankelijk van het product neem je één of twee capsules/tabletten per dag in, bij voorkeur tijdens of na een maaltijd, met een glas water.

Mag Ymea jarenlang zonder onderbreking gebruikt worden?

De perimenopauze duurt meestal tussen vijf en tien jaar. Ymea mag gedurende die hele periode gebruikt worden.

Mag Ymea met medicatie gecombineerd worden?

We raden je aan een dokter te raadplegen voordat je Ymea met medicatie combineert.

Waar kan je Ymea kopen?

Ymea is verkrijgbaar in elke apotheek, de drogisterij en in sommige supermarkten.

Zoek een apotheek