Ymea is jouw partner tijdens de menopauze

Natuurlijke verlichting en herstel

Hoewel de menopauze enkele uitdagingen met zich kan meebrengen, zijn ze niet onoverkomelijk. De manier waarop je de menopauze aanpakt, is belangrijk. Je hebt altijd een keuze wanneer het over je lichaam en je gezondheid gaat. Met Ymea kies je voor een natuurlijke manier om je beter te voelen.

Geïnspireerd door Moeder Natuur

Het is welbekend dat planten en kruiden je lichaam en geest op natuurlijke wijze kunnen verlichten en ondersteunen tijdens deze mijlpaal in je ontwikkeling. Dat is de reden waarom alle Ymea-producten gebaseerd zijn op twee natuurlijke actieve bestanddelen: salie en maca.

Deze heilzame plantenextracten helpen vrouwen al eeuwenlang om menopauzesymptomen, zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie, humeurschommelingen, prikkelbaarheid, futloosheid en rusteloosheid, te bestrijden. Je zult het verschil al na enkele weken merken. Nog belangrijker: je zult jezelf weer herkennen.

 

  • Verlicht opvliegers en nachtelijke transpiratie
  • Op basis van natuurlijke bestanddelen
  • Geschikt voor langdurig gebruik
  • Producten met dubbele werkingYmea is een gamma van geavanceerde natuurlijke oplossingen tijdens de menopauze, die ontwikkeld werden op basis van traditioneel gebruik en moderne wetenschappelijke inzichten om verlichting en comfort te bieden tijdens deze veranderingen in het leven van de vrouw. Het zijn natuurlijke producten waarmee je tijdens de menopauze gelukkig, gezond en seksueel actief blijft. Alle producten binnen het Ymea assortiment bevatten een unieke combinatie van natuurlijke extracten van Salie en Maca, vitaminen en mineralen. Deze worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik.


Waarom kiezen voor Ymea?

Tijdens de perimenopauze en de menopauze zorgt een lager oestrogeenniveau voor een hormonale onbalans in je lichaam, dat zich aan die veranderingen probeert aan te passen. Op dat moment kunnen overgangsklachten verschijnen, in verschillende vormen.

Ymea is een natuurlijke manier om deze veranderingen in evenwicht te brengen zonder de fysieke veranderingen te verstoren die instinctmatig moeten gebeuren in deze overgang op middelbare leeftijd. Het beste nieuws is dat het goed is voor je lichaam en geest. Waarom zou je aan menopauzesymptomen blijven lijden als er een eenvoudige en natuurlijke oplossing bestaat?

Onze producten